Connect with us

Hír

Todd Bowles: Lehet, hogy Tom Brady játszani fog az utolsó előszezonmeccsen

Újabb fordulat a Tom Brady-ügyben. A Bucs főedzője, Todd Bowles megnyugtatott mindenkit, hogy pontosan tudja, mikor fog visszatérni a rekordbajnok irányító, sőt még azt sem zárta ki, hogy pályára küldi az utolsó előszezonmeccsen.

“Ahogy korábban mondtam, ezen a héten visszatér. Semmi nem változott ezzel kapcsolatban. Hogy melyik napon? Hamarosan. Sőt, az is elképzelhető, hogy pályára lép majd az utolsó előszezonmeccsen. Meglátjuk, hogy mennek az edzések és majd a hét végén döntünk erről”

– nyilatkozta a főedző (via PFT).

Ahogy ebből is látszik, elég nagy kommunikációs káosz van most a Bucsnál. A történet azzal kezdődött, hogy Brady lelépett az edzőtáborból személyes okok miatt, de mint kiderült, senki nem beteg a családjában és olyan teóriák is vannak, hogy az Álarcos Énekes nevű show miatt hanyagolja a focit. Ezzel kapcsolatban előbb azt nyilatkozta a csapat, hogy minden előre meg volt beszélve és hogy pontosan tudják, mikor tér vissza az irányító. Nem sokkal később már az volt a mondás, hogy majd kiderül, most pedig visszatértünk az eredeti forgatókönyvhöz, bár a visszatérés pontos dátumát még most sem ismerjük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!