Connect with us

Minden ami NFL

Így teljesítettek az újoncok az előszezon első két hetében

Az előszezon egyik legérdekesebb része mindig az, hogy bemutatkoznak az újoncok, a profik közt nézhetjük azokat a játékosokat, akiket hónapokon át elemeztünk, beszéltünk ki a draft környékén. Ugyan ez még csak az előszezon és nem szabad ebből a nagyon kicsi mintából (ami sokszor cserék ellen jött) messzemenő következtetéseket levonni, de azt azért meg lehet nézni, hogy ennyiből ki tűnik készebbnek a szezonra és ki nem. Most kiválogattam azokat az elsőéveseket, akikre draft pozíciójuk vagy csapaton belüli helyzetük alapján nagyobb szerep vár idén, és egyik vagy másik irányban nyomot hagytak bennem a preseason első két körében. 

Charles Cross és Abraham Lucas (SEA)

A Seahawks újonc tackle-párossal fog nekivágni a szezonnak, ráadásul mindketten jól néztek ki az előszezonban, összesen bő 110 snapen egyetlen egy nyomást engedtek. Abban talán kisebb a meglepetés, hogy a top10-ben választott Cross jó volt – habár most hétvégén több zászlót is összeszedett –, de abban lehet nagyobb, hogy a harmadik körös Lucas is kiválóan játszott: az első meccsen főleg domináns futásblokkolásával tűnt fel a képernyőn, de mindkét találkozót tekintve passzblokkolásban is abszolút megállta a helyét.

Pont akkor lesz két használható / jó tackle-je a Seahawksnak, amikor Wilson távozik? Persze várjuk ki a végét, de egyelőre jól mutattak.

Ha már Seahawks, ki lehet emelni a cornerback Tariq Woolent is, aki elképesztő fizikai adottságokkal és atletikussággal rendelkezik, de még képzetlennek gondoltuk. Nos, az előszezonban elég jól nézett ki, megcsillogtatta képességeit, ott maradt az elkapók mellett és több leütött labdája, szép védekezése is volt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!