Connect with us

Hír

Két elkapóját is elcserélheti a Dolphins

A Dolphins tavaly két első kört áldozott az elkapó Jaylen Waddle-re, idén pedig egy első- és egy második körös cetlit áldozott fel Tyreek Hill megszerzésének érdekében, valamint leigazolta a piacról Cedrick Wilsont. Mindezek fényében meglepő volt, hogy a csapat az idei negyedik körös pickjét az elkapó Erik Ezukanmára lőtte el, hisz az említett elkapók mellett ott a rosteren még Preston Williams és Lynn Bowden is, ám mint kiderült, utóbbiakat az új menedzsment nem tarja túl sokra.

Albert Breer számolt be arról, hogy a Dolphins elcserélné a Williams-Bowden duót (vagy legalább egyiküket), sőt már beszélt is az érdeklődőkkel a gárda. Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy egyik elkapó sem képvisel különösebben magas minőséget, így óriási cserére nem kell számítani, már amennyiben egyáltalán lesz valamilyen üzlet.

Bowden a Raiders harmadik köröse volt 2020-ban, de még a szezon elején elcserélte a csapat egy 2021-es negyedik körös cetliért a Dolphinshoz. Ezt követően újoncként 28 elkapása volt 211 yardért, tavaly pedig nem játszott, így mindössze ennyit tud felmutatni. Ami pedig Williamst illeti, ő 2019-ben draftolatlanul került a ligába és egész karrierjét a Dolphinsnál töltötte. Voltak felvillanásai, de a sok sérülés miatt nem tudott soha meghatározó játékos lenni, három év alatt csak 56 elkapás, 787 yard és négy TD került a neve mellé.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2022-08-09 07:54

elcserélni?? kb egy hetedik körös hátracserét sem érnek..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x