Connect with us

Hír

BREAKING: Ismét egyedül tartja a kicker fizetési rekordot Justin Tucker!

A liga legjobb rúgója nem megy sehová, a Ravens ugyanis a 2027-es idény végéig meghosszabbította Justin Tucker szerződését. Az új kontraktus 4 éves és 24 millió dollárt ér, amiből 17,5 millió dollár garantált (ebből 11,5 millió aláírási bónusz), írja Adam Schefter.

A Steelers a múlt héten hosszabbított Chris Boswellel, aki így ugyanannyit keresett új pénzt tekintve (évi $5 milliót), mint Tucker. A jelek szerint ez nem tetszett a Ravens 33 éves rúgójának (nem csoda, egyértelműen ő a legjobb a posztján), aki így mostantól ismét egyedüli rekorder.

Tucker tavaly 67 rúgásból csak kettőt rontott el: 32/32 volt az extrapontokból és 35/37-es mérlege volt mezőnygólokban. Jelenleg ő a valaha volt legpontosabb rúgó a maga 91,1 százalékos FG-hatékonyságával, illetve az övé a valaha volt leghosszabb sikeres mezőnygól is 66 yarddal – amivel ráadásul a meccset is megnyerte. Ha van rúgó, akinek nagyon jó esélye van a Hall of Fame-re, akkor az ő.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2022-08-08 20:32

Tucker a maga posztján egy legenda, nem is vitás. Megérdemel egy hosszabbítást bármikor nem is kérdéses. Kár, hogy amúgy a minden egyes draft után keményen túl hypeolt csapat, most is nagy csatában lesz a PO-ért, mint bármelyik más középcsapat. A 10 évente egy SB persze szép, de ahhoz most kellene virítani, és ez minimum nem garantált.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-08-10 14:33

Rá lehet gameplant építeni. Ami rohat nagy különbség.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x