Connect with us

Hír

Lamar Jackson kitolta a határidőt az új szerződésével kapcsolatban

Lamar Jackson korábban azt nyilatkozta, hogy az edzőtáborig mindenképp hosszabbítani szeretne a Ravensszel. Ám ez nem történt meg, így most az alapszakasz kezdetét lőtte be határidőnek a fiatal irányító.

“Hamarosan összejön. Nemsokára meglesz az új szerződésem. Mire kezdődik a szezon, addigra minden rendben lesz”

– mondta az irányító (via PFT), majd amikor az újságírók rákérdeztek, hogy ezt tekinthetjük-e határidőnek, akkor azt felelte, hogy “Igen, persze!”.

Jackson idén az ötödik éves opciójával játszik, amivel mindössze 23 millió dollárt keresne. Ezzel szemben a tendenciák alapján egy 50 millió dolláros hosszabbítás sem lenne irreális a karrierje során 37-12-es alapszakaszmérleggel rendelkező QB-nak, bár az más kérdés, hogy a Ravens hajlandó lesz-e Joe Flacco után őt is a liga legjobban kereső irányítójává tenni.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-08-14 16:10

…és a Ravens ismét belelép ugyanabba a folyóba. Pedig én nagyon bírom LJ-t és jó QB-nek tartom, de bennem van a rinya, hogy egyre gyatrább lesz.

Sestertius
Sestertius
Reply to  bjeela
2022-08-14 19:00

Szerintem ahhoz már tett le eleget, hogy látszódjon, hogy nem balfék akkor se ha csak dobni lehet. De az valós félelem, hogy jelenleg, ha a futást is beletesszük akkor jogosan merülhet fel a neve a top8 ban (felső 25%) de ha kivesszuk a futast, ami kopni fog idovel akkor mondjuk mar csak top 16.. én egy rövid távú szerződésnek örülnék, akár egy 3 év 150 gurigának

bjeela
bjeela
Reply to  Sestertius
2022-08-14 20:20

Naggyából erre gondoltam.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x