Connect with us

Hír

Rövidhírek: megkezdődtek a keretszűkítések

Magyar idő szerint tegnap este 10 óráig kellett a kereteket 90-ről 85 fősre csökkenteniük a csapatoknak. Természetesen ilyenkor még sok közepes-nagy név nem kerül lapátra, de azért néhány ilyen is előfordult, emellett voltak, akiket sérültlistára kellett tenni. Most összeszedtük ezekből a legfontosabbakat.

A Raidersnél voltak a legnagyobb nevű kivágások, ugyanis két idén igazolt játékost, a védőfalember Vernon Butlert és az elkapó DeMarcus Robinsont is menesztette a gárda. A Chiefstől megszerzett Robinson úgy vágott neki a nyárnak, hogy harmadik számú elkapó is lehet Davante Adam és Hunter Renfrow mögött, de Mack Hollins és Keelan Cole kijátszotta. A korábbi első körös Butler tavaly a Billsnél játszott, előle most Johnathan Hankins, Bilal Nichols, Andrew Billings és két harmadik napos újonc, Neil Farrell és Matthew Butler vette el a lehetőséget.

A Buccaneers a slot cornerback Ross Cockrellt vágta ki, aki az elmúlt két évet is Tampában töltötte és csereként használható volt.

A Brownsnál megsérült a második számú center is, Nick Harris után Dawson Deaton is az egész évre kiesett térdszalag-szakadás miatt. Így a Seahawkstól érkező Ethan Pocic kezdhet, amennyiben nem szerez valakit a gárda máshonnan. Szintén Brownsszal kapcsolatos hír, hogy a csapat megvált a belső védőfalember Sheldon Daytől.

A Steelers sérültlistára tette a safety Karl Josephet és az elkapó Anthony Millert.

A Dolphins IR-re tette a tight end Adam Shaheent – akit korábban elcseréltek a Texanshoz, ám nem ment át a fizikai felmérőn, így visszatért Miamiba –, aki így idén nem léphet pályára.

A Jets hivatalosan is sérültlistára tette a tackle Mekhi Bectont, akinek így biztosan véget ért a szezonja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!