Connect with us

Hír

Úgy néz ki Joe Flacco kezdhet Zach Wilson helyén az első fordulóban

Zach Wilson tegnap esett át egy relatíve egyszerűbb térdműtéten (a meniszkuszát állították helyre), ami sikeres volt az orvosok szerint, és további jó hír, hogy a korábban diagnosztizáltnál nem súlyosabb a sérülése, a szalagjai rendben vannak. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a szezonkezdetre biztosan felépül majd, sőt. A TheAthletic információi szerint 4-6 hét kihagyás vár rá, és mivel a Ravens elleni nyitómeccs három és fél hét múlva van (szeptember 11-én), így könnyen lehet, hogy nem ő lesz ott a kezdőben.

Erre erősít rá Adam Schefter és Jordan Schultz is, akik arról számoltak be, hogy a Jets nem fogja elsietni Wilson visszatérését és csak akkor rakják be a kezdőbe, ha teljesen felépült. Ez pedig elsősorban attól függ, hogy a térdzúzódás milyen gyorsan gyógyul.

Így várhatóan Joe Flacco lesz a kezdő az első fordulóban. Ami azért is különösen érdekes, hiszen épp volt csapata, a Ravens ellen játszhat majd hazai pályán. Ha esetleg a második-harmadik fordulóra sem épülne fel Wilson, akkor a Browns és a Bengals ellen is Flaccónak kellene kivezetnie a Jetset a pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!