Connect with us

Hír

Tom Brady kezdeni fog a Bucs utolsó előszezonmeccsén

Tom Brady visszatért a rejtélyes szabadságából és kezdeni is fog a Tampa Bay Buccaneers utolsó előszezonmeccsén a Colts ellen, jelentette be Todd Bowles. Hogy pontosan mennyit lesz a pályán a veterán irányító, azt nem árulta el a főedző, de azt igen, hogy a rosteren lévő minden játékos – tehát a többi kezdő is – pályára lép.

A matuzsálem Brady számára gyakorlatilag jelentéktelen az előszezon és semmi meglepő nem lett volna abban, ha nem játszik egy snapet sem. Többek között a Super Bowl győztes Matt Stafford és a kétszeres regnáló MVP Aaron Rodgers sem lép idén pályára az előszezonban, sőt utóbbi legutóbb 2018-ban játszott előszezonmeccsen. Brady sem szokta túlzásba vinni, tavaly is csak 24 snapen volt a pályán, így a mostani játéka jó eséllyel inkább Bowles némileg megtépázott renoméjának szólhat (elég kínos volt ez a Brady szabadság).

Érdekes lesz tehát a Colts-Bucs meccs, mert bár az Indianapolisban nem lép pályára a két futó Jonathan Taylor és Nyheim Hines, de a kezdők nagy része az első félidő nagy részében a pályán lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!