Connect with us

Hír

TRADE: A Panthers megszerezte a Jaguars korábbi második körös elkapóját

A Jaguars elcserélte a 2020-ban második körös Laviska Shenaultot a Pantherhöz. Az ellenérték egy 2023-as hetedik körös és egy 2024-es hatodik körös választási jog – írja Ian Rapoport.

Shenault 2020-ban 2/42-es volt és újoncként remekül mutatkozott be: 58 elkapásból 600 yardot és öt TD-t szerzett. Tavaly is összejött neki 619 yard, de a liga talán legrosszabb WR-sorában szerepelt, ahol jutott neki szerep. Idén Christian Kirk és Zay Jones is érkezett erősíteni az egységet, ami nem megugorhatatlan feladat, de Shenault egyértelműen nem tudott a kezdő közelébe sem férkőzni. Ő draftolása óta elméletben egy jó kis fegyver lehetne, de gyakorlatban ezt nem sikerült még kamatoztatnia. A Panthers szempontjából is érdekes a csere, ugyanis DJ Moore, Robbie Anderson és Terrace Marshall mellé kicsit luxusnak tűnik, de mivel olcsó és van potenciálja, így azért bőven védhető.

A Jaguars tavalyi elkapott yardjainak 25%-a távozott egyébként a csapattól a tegnapi nap folyamán, ugyanis Shenault elcserélése mellett a csapat kivágta Laquan Treadwellt – jól mutatja ez, hogy mennyire borzasztó volt a helyzet tavaly.

További érdekesség, hogy a Jaguars a 2020-as draft első három választásával CJ Hendersont (1/9), K’Lavon Chaissont (1/20) és Shenaultot választotta ki. Henderson és Shenault már a Panthersben játszik, Chaisson pedig óriási bustnak néz ki.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-08-30 06:45

Treadwellt de sajnálom! :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x