Connect with us

Hír

TRADE: A Raiders elcserélte a tavalyi negyedik körös safetyjét

A Tennessee Titans egy hetedik körös pickért cserébe megszerezte a Raiderstől Tyree Gillespie-t – írja Aaron Wilson. A safety tavaly a csapat negyedik körös játékosa volt, de az új rezsim nem látta benne a potenciált.

Gillespie-ért anno felcserélt a Raiders és akkor talán a legjobb elérhető safety volt. Sokoldalú játékosnak tűnt, ugyanis volt tapasztalata single high és box safetyként is, emellett megfelelő felépítéssel és sebességgel rendelkezett ahhoz, hogy akár egy korrekt box safety legyen belőle. Ebből azonban semmit nem láttunk tőle, mivel tavaly mindössze 13 snapen volt a pályán.

Egy hetedik körös cetlit bőven megért a Titansnek, pláne hogy a fizetése is alacsony és elvileg lenne is benne potenciál. Kezdőért mondjuk biztosan nem fog harcolni, ugyanis Kevin Byard és Amani Hooker személyében egy top10-es duója van a csapatnak, így leginkább mélyíti a posztot.

A Raiders is örülhet, ugyanis legalább kapott valamit egy olyan játékosért, akit amúgy kivágtak volna. A vegasiaknál Trevon Moehrig és Jonathan Abram számít kezdőnek, mögöttük Duron Harmon és Roderick Teamer lehet a két csere, akik a jelek szerint kijátszották Gillespie-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!