Connect with us

Hír

TRADE: Az Eagles elcserélte a 2019-ben második körös elkapóját!

Az Eagles megegyezett a Seahawksszal és elcserélte az elkapó J.J. Arcega-Whiteside-ot a defensive back Ugo Amadiért, állítja Tom Pelissero. A lépéssel a Seattle 1,25 millió dollárt spórolt, míg a Philly-nek hasonló összeggel nőtt az idei cap hitje.

Az Eagles megszerezte a Titanstől AJ Brownt, illetve az előző két draft első körében is elkapót draftolt, így az óriási bust Arcega-Whiteside teljesen fölöslegessé vált. A 2019-ben második körös elkapó idén már tight endként próbálkozott megmaradni a rosteren és szinte biztosan nem élte volna túl a végső keretszűkítést – így végülis pozitív, hogy kapott érte egy relatíve használható DB-t a csapat.

Hogy a Seahawksnak ez miért érte meg, az már egy másik kérdés. Ugyan a 2019-ben negyedik körös Amadi nem egy sztár, de az elmúlt két évben 1200+ snapen volt a pályán és ha másnak nem, mélységnek teljesen jó volt. Ezzel szemben Arcega-Whiteside három év alatt 40 meccsen játszott, de csak 290 yardot és egy TD-t szerzett. Állítólag elkapóként számolnak egyébként vele új csapatánál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!