Connect with us

Hír

Véget ért az előszezon!

Két mérkőzést rendeztek vasárnap az NFL-ben, amikkel hivatalosan is véget ért az előszezon!

A New York-i rangadón a Jets nyert az utolsó másodpercben a Giants ellen 31-27-re. Joe Flacco elég gyengén teljesített, a cserét kérő Denzel Mims azonban 100 yard fölé jutott, így akár el is adhatta magát – habár a csapatnál többször is úgy nyilatkoztak, hogy megtartanák. A Jets védelme is elég jól mutatott, Michael Cartert, Michael Clemonst, Kwon Alexandert lehet többek közt kiemelni, akik nagy játékokat csináltak.

A Giantsnél a kezdők jelentős része nem játszott, mégis Kenny Golladay gyenge játékától hangos a sajtó. A liga idei legtöbbet kereső elkapója az előszezonban 51 snap alatt 4 targetből egy elkapást jegyzett 6 yardért, és ezen a meccsen is úgy nézett ki, mint aki nem igazán akar részt venni a feladataiban. Sok a sérült egyébként a csapatnál, az eddigi névsorhoz most a csereirányító Tyrod Taylor és a kezdő újonc tight end Daniel Bellinger csatlakozott.

A Steelers 19-9 arányban verte meg a Lionst, és Mitch Trubisky elég jól játszott. Egy félidőt kapott, 6 drive-ból négy pontszerzéssel zárult, ő maga 15/19, 160 yard, TD mutatóval zárt. Kenny Pickett is jól nézett ki a második félidőben, habár pontszerzés tekintetében neki nem sok babér termett. A támadófal mindenesetre továbbra is nagy problémát fog jelenteni Pittsburghben.

A Lions sokra nem ment támadóoldalon, de legalább két fiatal védővel elégedettek lehetnek. Az 1/2-es Aidan Hutchinson továbbra is jól néz ki, a korábbi 1/3-as Jeff Okudah pedig megszerezte a kezdő CB posztot, volt egy leütött labdája, ami TD-től mentette meg csapatát.

Pár highlight:

A csapatok vezetői most nagy tanácskozásba fognak, hiszen magyar idő szerint kedd este 10 óráig a jelenlegi 80-ról 53 fősre kell szűkíteniük a kereteket, tehát a következő másfél napban ligaszerte bő 800 játékos veszíti el állását. Holnap keretszűkítő trackerrel jelentkezünk majd és élőben követjük az eseményeket.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-08-29 11:38

Azt a passzt Diontaenek Eli sem tudta volna jobban odahelyezni.

Zotya
Zotya
2022-08-29 12:47

Most kell lefújni a bajnokságot! 100%-os és AFC 3. a Jets! :D :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  Zotya
2022-08-29 16:02

Mondhatni a tartalékjátékosok versenyében egész jól álltok :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x