Connect with us

Minden ami NFL

10 dolog, amit az első fordulóból tanultunk

Visszatért az NFL, és egyből megmutatta, miért ez a legjobb sport dolog a világon. A Chiefs rámutatott, hogy talán unalmas őket Super Bowlba tippelni, de még mindig a legnagyobb esélyesek közt kell őket számon tartani. De hogyan lépett szintet és alakította át a játékát egyrészt Patrick Mahomes, másrészt Josh Allen? Mi a helyzet a Bengals elméletben megjavított támadófalával? Valamelyik másodéves irányító előre tudott lépni? Meg tudta javítani újdonsült sztárelkapója Tuát és Hurtsöt? Sok mindent tanulhattunk az első fordulóból, most kiválasztottam 10 ilyen dolgot. 

1. Nincs jobb dolog a világon az NFL-nél

Ennél szakmaibb lesz a többi pont, de nem tudom ezt kihagyni. Az első forduló egyből hozott mindent, amiért imádjuk ezt a sportot. A csütörtök esti rangadón egyből lebőgött a címvédő és láttunk egy lehengerlő játékot a Super Bowl egyik favoritjától. Aztán a vasárnapi 19 órás sáv hozta a hihetetlen izgalmakat, amitől a pulzusunk és adrenalin szintünk az egekbe szökött. Őrületes volt a magyar idő szerint nagyjából fél10 – fél11 közötti időszak, nagy fordításokkal, visszafordításokkal, hosszabbításokkal, kihagyott mezőnygólokkal / extra pontokkal, döntetlennel, mindennel. A 9 mérkőzésből 7 rendkívül izgalmas volt, így csak kapkodtuk a fejünket a Red Zone Channelt nézve (ami szintén a legjobb dolgok közt van a világon). A 22 órás sáv ennyi izgalmat nem tartogatott, de itt is volt meccsnyerő kétpontos, emellett elit irányítójátékok, amiket élmény volt nézni. A hétfő esti rangadó pedig az izgalmas végjáték és a nagyon könnyen kritizálható edzői döntés mellett a narratíva-hegyek miatt volt semleges (és Seahawks) szurkolóként rendkívül élvezetes.

Soha rosszabb nyitófordulót! Ó, és az egész folytatódik, csütörtök éjjel ugyanis Herbert vs. Mahomes, ami szintén őrült jónak ígérkezik.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!