Connect with us

Hír

2007 óta most először nem kezd újonc irányító az első fordulóban

Jól mutatja, mennyire gyenge volt az idei QB-class, hogy egyetlen újonc irányító sem fog kezdeni az első fordulóban. Hasonlóra legutóbb 2007-ben volt példa, írja a PFT.

A 2007-es idényben két irányítót is az első körben választottak ki: JaMarcus Russell a Raiders 1/1-ese volt, míg Brady Quinnt a Browns választotta ki a 22. választási joggal. Rajtuk kívül még három irányítót draftoltak a második körben: Kevin Kolbot az Eagles, John Becket a Dolphins, míg Drew Stantont a Lions vitte el. Ugyanakkor egyikük sem volt elég jó ahhoz, hogy már az első héttől bevethető legyen, és mint utólag kiderült, mindannyian bustok lettek.

Az azóta legrosszabbnak tartott QB-class a 2013-as volt, amikor EJ Manuel és Geno Smith volt a két legmagasabban kiválasztott irányító, azonban mindketten kezdőként léptek pályára az első fordulóban.

Idén mindössze egy irányítót vittek ki az első körben: Kenny Pickettet az 1/20-as cetlivel szerezte meg a Steelers. Az újoncnak volt is esélye a kezdőre, jól játszott az előszezonban, de végül Mike Tomlin a veterán Mitch Trubiskynek szavazott bizalmat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x