Connect with us

Hír

Továbbra sem haladnak a tárgyalások Lamar Jackson és a Ravens között

Elvileg pénteken jár le a Lamar Jackson által megszabott határidő arra, hogy hosszabbítson vele a Ravens. Egyelőre azonban nem nagyon haladnak a tárgyalások és az irányító sem tudott/akart semmi konkrétumot mondani.

“Még mindig zajlanak az egyeztetések. A hét még nem ért véget, de hamarosan ez is megtörténik. Hamarosan jó eséllyel lejár a határidő. Valószínűleg ez után a hét után le fognak állni a tárgyalások”

– nyilatkozta az irányító, hozzátéve, hogy nem tudja, mennyire vannak közel egy új szerződés megkötéséhez.

Az egyik fő probléma állítólag az, hogy Jackson saját magát képviseli, ami mindig megnehezíti a csapat dolgát. Egyrészt az ő szemébe nehezebb megmondani, hogy csak X összeget ér, mint egy ügynök szemébe, másrészt Jackson még soha nem csinált ilyet, így nem meglepő, hogy nem tudja, hol állnak a tárgyalások.

További probléma, hogy Deshaun Watson teljesen garantált szerződést kapott a Brownstól, amit a Ravens vagy nem akar, vagy nem tud megadni (ilyenkor ugyanis az összeg egy jelentős részét letétbe kell helyezni és nem minden tulajdonosnak van 100+ millió dollárnyi mozgótőkéje). Ráadásul nemrég Russell Wilson is kapott egy évi 49 millió dolláros szerződést, ami bár nem olyan jó, mint ahogy elsőre hangzik, de érthető, hogy Jackson is valahol 46-50 millió körül szeretne keresni, persze mindezt egy jelentős garantált tartalom mellett.

Wilson annyit ér, mint Stafford – A Russell Wilson szerződés

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!