Connect with us

Hír

A Bengals a tavalyi évhez képest négy új kezdő támadófalemberrel kezdi a szezont

A Bengals támadófala tavaly nagy problémákat okozott, hiszen 30. volt az ESPN pass block win rate mutatójában és a futáshoz sem kreált sok yardot kontakt előtt. Épp ezért idén alaposan átalakították az egységet és nagyon úgy néz ki, hogy mindössze egy játékos marad a kezdőben a tavalyi ötösből.

Az persze várható volt, hogy három helyen kicserélődik a fal, hiszen a piacon érkezett a jobb oldali tackle La’el Collins, a center Ted Karras és a guard Alex Cappa. Utóbbi kettő ugyan nem szupersztár, leginkább átlagosnak mondhatók, de ez még mindig jobb, mint a tavalyi sor. Az is biztos volt, hogy Jonah Williams megtartja az LT posztot, azonban a másik guard poszt még kérdőjeles volt.

A holtszezonnak úgy vágott neki a csapat, és a piac után is úgy állt még a helyzet, hogy a tavalyi második körös, ámde tavaly borzasztóan teljesítő Jackson Carmant tartják a kezdőben. Őt azonban kijátszotta az idei negyedik körös újonc Cordell Volson, aki most hivatalosan is megkapta a kezdő posztot.

Azt persze nem várhatjuk, hogy domináns fala lesz a Bengalsnak, azonban azt igen, hogy jelentősen jobb legyen a tavalyinál – annak ellenére is, hogy a támadófalban elég fontos a kontinuitás, ami Cincyben értelemszerűen nincs meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!