Connect with us

Hír

A Broncos felvett egy segédedzőt a meccs közbeni döntésekre

Az első két fordulóban Nathaniel Hackett sok borzasztó döntést hozott meg game management kapcsán, ami miatt rengeteg kritikát kapott. A jelek szerint ő is belátta, hogy nem megy ez neki egyedül, úgyhogy segítséget kért és elmondta a general manager George Patonnak, hogy kellene valaki erre a feladatra. Paton és a tulajdonosi kör erre természetesen rábólintott, így felvették Jerry Rosburgot “senior assistant” pozícióba, aki a lelátóról nézi a mérkőzést és tanácsokat ad Hackettnek – írja Mike Klis.

Múlt hétfőn szemelték ki Rosburgot, aki szerdán és csütörtökön ott volt a csapat edzésein, majd pénteken meg is állapodtak, így már ott volt a 49ers elleni találkozón a lelátón a többi segédedzővel együtt. A Broncos pedig semmilyen nagyobb game management hibát nem követett el a vasárnap esti rangadón, sőt az idő menedzselése miatt még meg is lehet dicsérni a gárdát, így a jelek szerint beválni látszik az újítás.

Rosburg egyébként hét közben is együtt dolgozik Hackettel és átbeszélnek mindenféle szcenáriókat, hogy a főedző gyorsabb és jobb döntéseket hozhasson meccsnapokon. A 66 éves edző legutóbb a Ravensnél dolgozott, 11 évet töltött Baltimore-ban 2008 és 2018 között.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-09-26 08:47

“A Broncos pedig semmilyen nagyobb game management hibát nem követett el a vasárnap esti rangadón, …”

Ha nem számítjuk a két fölösleges challanget, akkor igaz. Ezeken viszont akár el is mehetett volna a meccs. Azért van még lehetőség fejlődni ezen a téren…

Sestertius
Sestertius
2022-09-26 08:36

Én bírom az olyan fazonokat / vezetőket , akik tisztában vannak azzal, hogy nem körülöttük forog a Naprendszer, és hajlandóak ezeket a feladatokat kiengedni a kezükből, hogy az egész rendszer hatékonyabban működjön. Szerintem nem véletlen, hogy azok a HC-k a legrosszabbak game managementben akik saját maguk hívják a játékokat. Rozmár is szerintem sokat javult mióta leadta a dolgot.
Ez egy másik mód, hogy a hívást megtartja, de a stratégiaalkotásban meg segítséget vesz fel.

camillo 7777
Reply to  Sestertius
2022-09-26 10:31

Így van, legalább belátja. 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x