Connect with us

Hír

A Broncos felvett egy segédedzőt a meccs közbeni döntésekre

Az első két fordulóban Nathaniel Hackett sok borzasztó döntést hozott meg game management kapcsán, ami miatt rengeteg kritikát kapott. A jelek szerint ő is belátta, hogy nem megy ez neki egyedül, úgyhogy segítséget kért és elmondta a general manager George Patonnak, hogy kellene valaki erre a feladatra. Paton és a tulajdonosi kör erre természetesen rábólintott, így felvették Jerry Rosburgot “senior assistant” pozícióba, aki a lelátóról nézi a mérkőzést és tanácsokat ad Hackettnek – írja Mike Klis.

Múlt hétfőn szemelték ki Rosburgot, aki szerdán és csütörtökön ott volt a csapat edzésein, majd pénteken meg is állapodtak, így már ott volt a 49ers elleni találkozón a lelátón a többi segédedzővel együtt. A Broncos pedig semmilyen nagyobb game management hibát nem követett el a vasárnap esti rangadón, sőt az idő menedzselése miatt még meg is lehet dicsérni a gárdát, így a jelek szerint beválni látszik az újítás.

Rosburg egyébként hét közben is együtt dolgozik Hackettel és átbeszélnek mindenféle szcenáriókat, hogy a főedző gyorsabb és jobb döntéseket hozhasson meccsnapokon. A 66 éves edző legutóbb a Ravensnél dolgozott, 11 évet töltött Baltimore-ban 2008 és 2018 között.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!