Connect with us

Hír

A Commanders már megegyezett a 49ersszel Garoppolóról, de a QB műtétje mindent borított

A 49ers menedzsmentje korábban többször is kijelentette, hogy amennyiben Jimmy Garoppolo nem műtteti meg a vállát a csapat engedélye nélkül, akkor még a holtszezon elején sikerült volna elcserélni a QB-t. Most mindezt Adam Schefter is megerősítette, információi szerint ugyanis a 49ers és a Commanders már a legtöbb részletben megegyezett egymással az irányító elcseréléséről, de a váratlan műtét miatt ugrott az üzlet.

Hogy pontosan mekkora lett volna az ellenérték és milyen fizetéssel játszott volna Garoppolo, az nem derül ki a riportból, de állítólag több draftpick is gazdát cserélt volna. Tekintve, hogy Carson Wentzért egy második és egy kondíciós harmadik kört áldozott fel a Commanders, plusz fizeti az irányító 28,2 millió dolláros fizetését, alighanem hasonló lett volna a forgatókönyv Garoppolo és a 25 millió dolláros fizetése esetében is (legfeljebb kapott volna egy évi 25-30 millió dolláros hosszabbítást).

A Commanders helyzetét nehéz egyelőre megítélni, de a 49ers biztosan örül, hogy végül nem jött össze a csere, ugyanis Trey Lance sérülése miatt Garoppolo ismét a kezdőben találta magát, ráadásul csökkentett fizetéssel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!