Connect with us

Hír

A Saints nem tervezi lecserélni Jameis Winstont

A Saints nagyon simán kapott ki a Pantherstől, amiben óriási szerepe volt a három negyeden keresztül semmit nem mutató támadósornak. A helyi újságírókban már az is felmerült, hogy ideje lenne lecserélni Jameis Winstont Andy Daltonra, de a főedző Dennis Allen egyelőre hallani sem akar erről.

“Nem lesz csere, bízok Jameisben. Egyértelmű, hogy javításokat kell eszközölnünk, de nem egy emberből áll a csapat. Mindenkinek jobban kell teljesítenie”

– nyilatkozta a főedző az ESPN-nek.

Winston a Panthers ellen 353 yardot passzolt egy TD és két INT mellett, az előző két fordulóban pedig 505 yard, három TD és három INT került a neve mellé. Vitathatatlan, hogy nem játszik jól, ugyanakkor tényleg nem csak miatta szenved a támadósor, az offense minden szintjén akadnak problémák, rendszerszinten sem néz ki jól az egység.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2022-09-26 06:54

Ki az aki azt gondolja egy percig is, hogy Daltonnal bármi jobb lenne? Fány korában is egy közepes vagy jobb napjain annál egy kicsit jobb irányító volt. Az meg már nem ma volt. Winston legalább tud valamit, ha jobb napja van.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x