Connect with us

Hír

A Giants kivágta Blake Martinezt, a Texans leigazolta OJ Howardot

Két ismertebb név roster státusza is megváltozott tegnap este. A Giants kivágta a veterán linebacker Blake Martinezt, míg a Texans leigazolta a Billstől a héten elküldött tight end OJ Howardot.

Elég fura, amit a Giants csinált. Martinez 2020-ban került a csapathoz egy 3 éves, 30 millió dolláros szerződéssel, és bár az első szezonjában kiváló volt, de tavaly sérülés miatt szinte a teljes idényt kihagyta. Emiatt idén belement a fizetéscsökkentésbe, ami miatt mindössze 1,25 millió dolláros volt az alapfizetése, viszont az teljesen garantáltan. A kivágásával tehát nem spórolt a csapat, mindössze maradt utána 7,5 millió dollárnyi halott pénz. A New York-iak a helyére a Ravenstől kivágott guardot, Tyre Phillipset igazolták le.

OJ Howard a Bucs első körös tight endje volt, de sem Tampában, sem az idei holtszezon alatt a Billsben nem tudta bizonyítani a tehetségét. A jelenlegi játéka alapján a legtöbb csapatban nem lehetne kezdő (de második számú se nagyon), viszont a Texans pont a kivételek között van, ugyanis mindössze Pharaoh Brownnal és Brevin Jordannel kell megküzdenie a poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!