Connect with us

Hír

A Titans egész évre elveszítette legjobb pass rusherét

A remek pass rusher Harold Landry a szerdai edzések alatt elszakította az ACL-ét, így kihagyja a teljes 2022-es idényt, írja Adam Schefter. Hatalmas érvágás ez a Titansnek, pláne azok után, hogy Landry idén kapott egy 5 éves, 87,5 millió dolláros hosszabbítást.

A 25 éves védő 2018-ban a csapat második körös játékosa volt és a Titans legjobb pass rusherévé nőtte ki magát. Újoncként ugyan nem kapott nagy szerepet, de másodévesként már stabil kezdő volt és az elmúlt három szezonban (a rájátszással együtt) 191-szer generált nyomást és 33 sacket szerzett – habár tegyük hozzá, hogy sokat profitál a Titans jó rendszeréből, ugyanis elég sok nyomása blokkolatlan vagy egyéb “nem magas minőségű” nyomásgyakorlás volt.

Nincs szerencséje a csapatnak a pass rusherekkel az elmúlt években. 2020-ben Jadeveon Clowney csak nyolc meccsen lépett pályára sérülés miatt és egyetlen sacket sem szerzett, a tavaly 5 évre 82,5 millióért igazolt Bud Dupree pedig csak 11 meccsen játszott és mindössze három sack került a neve mellé. Utóbbi mellett a poszton ráadásul csak Ola Adeniyi és Rashad Weaver van a rosteren, így jelenleg a Titansé a liga egyik legrosszabb pass rush személyzet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!