Connect with us

Hír

A második forduló legjobb játékosai

Elképesztő volt a második forduló jó pár olyan teljesítménnyel, amire nehéz szavakat találni. Mutatjuk, kik voltak az AFC és az NFC legjobbjai az NFL szerint.

AFC

Nem volt kérdés, hogy a Ravens elleni feltámadás után Tua Tagovailoa lesz a forduló legjobb támadója az AFC-ben. Az irányító 72 százalékos pontossággal 469 yardot és hat TD-t passzolt, amivel alighanem elhallgattatott pár kétkedőt. A legjobb védő a corner Jaylon Watson lett, aki a 99 yardos pick-sixével kvázi egyedül fordította meg a Chiefs javára a Chargers elleni csoportrangadót. A Jets 82 másodperc alatt dolgozott le 13 pontnyi hátrányt a Browns ellen és húzta be idei első győzelmét, amiben oroszlánrészt vállalt a punter Braden Mann a sikeres onside kickjével.

NFC

A Lions magabiztosan győzte le a Commanderst, ebben pedig óriási szerepe volt az elkapó Amon-Ra St. Brownnak, aki kilenc elkapásból 184 yardot és két TD-t tett a közösbe. A legjobb védő az Eagles cornere, Darius Slay lett, akit Kirk Cousins valamiért csapattársnak tekintett és folyamatosan tömte labdával, így a hétfő esti rangadó végére öt leütött passz és két INT került a védő neve mellé. A Giants 2-0-val kezdte a szezont, a Panthers elleni sikerben pedig kulcsszerepet vállalt a rúgó Graham Gano, aki a csapat 19 pontjából 13-at vállalt (négy mezőnygól, egy extrapont), közte egy 56 yardos game winning FG-vel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!