Connect with us

Hír

Ketten is hárommeccses eltiltást kaptak, cserélt a Raiders és a Patriots

Több kisebb-nagyobb történés is volt szerda este, összegyűjtöttük a legfontosabbakat:

  • Aktívak voltak az NFL doppingellenőrei szerdán, ugyanis két játékos is hárommeccses eltiltást kapott. Egyikük a Rams csere tight endje, Brycen Hopkins, aki idén csak epizódszerepet kapott Sean McVaytől, konkrétan még statisztikája sincs két meccs után. A másik a Steelers safetyje, Damontae Kazee, aki még szeptember elsején került IR-re. Mindketten tiltott szerek használata miatt buktak le.
  • A Raiders egy 2024-es hatodik körös cetliért megszerezte a Patriotstól a tackle Justin Herront és egy 2024-es hetedik körös cetlit. A játékos 2020-ban a Pats hatodik köröse volt, 28 meccsen kapott szerepet és tízszer volt kezdő. Idén nem volt még snapje, a Patriotsnak megvan a mélysége a poszton, a Raiders viszont szenved a tackle-jeivel.
  • A Bengals elveszítette a második számú tight endjét, Drew Sample-t egy térdsérülés miatt. A sérült testrészt már meg is műtötték, több hónap kihagyás vár a támadóra. A helyén Mitchell Wilcox és Devin Asiasi kaphat nagyobb szerepet.
  • A Bucs IR-re tette a harmadik downos futó Gio Bernardot és a tackle Josh Wellst, így minimum négy meccset ki kell hagyniuk. Emellett a liga elutasította Mike Evans fellebbezését, így az elkapó garantáltan kihagyja a csapat Packers elleni szuperrangadóját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!