Connect with us

Hír

A Rams leigazolta volna Jimmy Garoppolót, ha a 49ers kivágja

A 49ers az utolsó pillanatban, nem sokkal a szezon előtt tudott megegyezni Jimmy Garoppolóval egy szerződésmódosításról, ami jelentősen lecsökkentette az irányító 25+ millió dolláros fizetését, így a csapatnak nem kellett kivágni a veterán játékost. Pedig ha utóbbi megtörténik, akkor a Rams azonnal lecsapott volna a QB-ra, írja Adam Schefter.

A Los Angeles játékospolitikájába beleillett volna a lépés. Egyrészt a csapat mindig igyekszik a lehető legtöbb és legjobb játékost bezsúfolni a keretbe, másrészt voltak problémák Matt Stafford könyökével, így biztos ami biztos alapon sem lett volna rossz ötlet leigazolni cserének Garoppolót.

A 49ers viszont nem akarta ellenérték nélkül elengedni az irányítót, és mivel sikerült megegyezni vele, így a lehető legjobban jött ki a dologból (már persze ha Trey Lance játéka nem lesz borzasztó és az öltözőn belül nem kezdik el Garoppolo játékát követelni). Ráadásul Dak Prescott sérülése miatt most elméletileg van esély arra, hogy nagyon jó ellenértéket kapjon érte a 49ers.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!