Connect with us

Hír

Eltiltották a Bills játékosát, mert nekiment az ellenfélnek, de véletlenül egy edzőt talált el

A hétfő esti rangadó végén történt sportszerűtlen incidens miatt az NFL egy mérkőzésre eltiltotta a Bills támadófalemberét, Bobby Hartot – írja az NFL Media.

Mikor a játékosok az öltözőbe vonultak a meccs után, Hart átment a túloldalra, hogy konfrontálódjon az ellenfél egyik játékosával. Eleinte visszafogta őt egy edzője, de ebből kiszabadult, majd ököllel nekiment az ellenfélnek. Azonban nem őt, hanem egy Titans-edző fejét sikerült eltalálnia. Az NFL indoklása szerint komoly sérülést okozhatott volna, a viselkedése pedig nem sportemberhez méltó, ezért egy mérkőzésre eltiltják.

Hartnak joga van fellebbezni, de ha ezt elveszti, akkor a Dolphins ellen nem léphet pályára. A támadófalember egyébként nem kezdő játékos, de a Titans elleni kiütés során sok lehetőséget kaptak a cserék is, így ő is 19 snapet fenn volt a pályán.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-09-21 13:27

Egy alsó-rotációs játékost egy ilyen után nem eltiltani, hanem kirúgni szoktak.

Tizenkettes
Tizenkettes
2022-09-21 15:15

Willy Gay széttört pár dolgot, 4 meccset kapott. Ez a barom játékost akart ütni, edzőt talált, amiből súlyos sérülés is lehetett volna. Ez 1 meccset ért… Marhára arányos és logikus az NFL szankciórendszere…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x