Connect with us

Hír

Elveszítette kiváló left tackle-jét, elkapóját és Joey Bosát is a Chargers

A Chargers a szezon előtt Super Bowl esélyesnek tűnt, azonban a csapat sorra kapja a pofonokat. Nem elég az 1-2-es kezdés, a negyedik forduló előtt ott tart a csapat, hogy majdhogynem minden sztárjátékosa megsérült. Az idén igazolt sztárcorner JC Jackson bokája nincs rendben, a liga egyik legjobb centere Corey Linsley térdsérülés miatt esett ki, az első számú elkapó Keenan Allen combhajlítójával küzd és ezért nem bevethető, az irányító Justin Herbert bordaporctörés miatt közel sem 100%-osan játszik.

És akkor most a Jaguars elleni találkozón egész évre elvesztette a csapat a kiváló bal oldali tackle Rashawn Slatert, több hétre kidőlt a sztár pass rusher Joey Bosa, illetve az elkapó Jalen Guyton sem léphet már idén pályára.

A tavalyi 1/13-as, egyből berobbanó, Pro Bowler és második csapatos All-Pro Slaternek a bicepsze szakadt el, úgyhogy idén már nem látjuk a pályán. A helyén Storm Norton fog játszani, aki tavaly a jobb oldalon és most Slater helyére beállva is borzalmas volt, tehát egy top LT helyett a liga egyik legrosszabbja védi majd Herbert vakoldalát.

Bosának az ágyékával van problémája, Brandon Staley főedző “komoly” sérülésnek nevezte és hetente fogják felülvizsgálni az állapotát. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy több hét kihagyás vár rá, de azt még nem döntötték el, hogy IR-re teszik-e. Ha így lesz, akkor minimum 4 hét kihagyás vár rá, jelenleg nagyjából ez az időtáv lehet a várakozás. A helyén Kyle Van Noy és Chris Rumph kaphat szerepet Khalil Mack túloldalán – mondanunk sem kell, hogy ez is hatalmas minőségbeli visszaesés.

Végül, de nem utolsósorban Guytonnak a térdszalagja szakadt el, ezért nem fog már idén játszani. Ugyan nem volt még csak 3. számú opció sem a passzjátékban, de gyakorlatilag egyedül ő hozott sebességet a támadósorba, így még inkább be fog szűkülni az amúgy sem túl vertikális támadósor.

Összefoglalva tehát a Chargers sérültjeit, a 8 legjobb játékosukból (Justin Herbert, Rashawn Slater, Corey Linsley, Keenan Allen, Joey Bosa, Khalil Mack, JC Jackson, Derwin James) 5 nem bevethető, plusz az irányító komoly sérüléssel együtt tud csak pályán lenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!