Connect with us

Hír

Ez nem tartott sokáig: Sammy Watkins IR-re került

Sok Packers szurkoló várta idén is, hogy érkezik némi erősítés az elkapóposztra, de kénytelenek voltak beérni pár újonccal és a veterán Sammy Watkinsszal. Utóbbi viszont jó szokásához híven ismét megsérült (ezúttal a combhajlítójával vannak problémái), így mindössze két meccs után IR-re tette a csapat, vagyis legalább négy hetet ki kell hagynia.

Watkins 2014-ben került a ligába, a Bills egy extra első körös cetlit áldozott fel azért, hogy az 1/4-es pickkel megszerezhesse. Első két évében 2000+ yardot és 15 TD-t szerzett, ezt követően viszont egyszer sem lépte át még a 700 yardos határt sem, pedig a Buffalo mellett a Ramsben, a Chiefsben és a Ravensben is játszott. Tavaly 13 meccsen lépett pályára és kilencszer volt kezdő, 394 yardot és egy TD-t jegyzett Baltimore-ban.

A veterán elkapónak elég jó meccse volt az előző fordulóban, három elkapásból 93 yardot szerzett a Bears ellen, két meccs után pedig hat elkapás és 111 yard került a neve mellé.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
1 year ago

Amikor X elkapó volt, akkor nem volt aki dobáljon neki. Amikor meg lett volna, akkor Z után jött volna kettővel, ráadásul most is ő sérült meg.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x