Connect with us

Hír

Várhatóan George Kittle, David Bakhtiari és JK Dobbins is pályára lép ma este

Végre láthatjuk a pályán a liga egyik legjobb tight endjét és left tackle-jét, valamint a Ravens kezdő futóját, írja több forrás. A 49ersnél George Kittle, a Packersnél David Bakhtiari, míg a Baltimore-nál JK Dobbins játékára lehet számítani.

A Packers bal oldali tackle-je bő másfél éve, a 2020-as idény 16. fordulójában szakította el az ACL-ét. Azóta háromszor is műteni kellett a térdét és csak egy fél meccsen tudott játszani, így sokan már amiatt aggódtak, hogy véget érhet a karrierje. A csapat menedzsmentjének optimizmusa viszont most beigazolódott és a klasszis támadófalember ott lesz a Bucs elleni rangadón.

Dobbins is ACL-szakadásból lábadozott, a sérülés miatt az egész 2021-es idényt ki kellett hagynia. A 2020-ban második körös játékos újoncként 5,8-as átlaggal 890 yardot és 10 TD-t szerzett a földön, óriási erősítés lehet a Ravens támadósor számára. Kittle pedig egy ágyéksérülés miatt hagyta ki a szezon első két meccsét, de Kyle Shanahan szerint a Broncos ellen már teljes erőbedobással játszhat, ami új szintre emelheti az eddig döcögős offense-t.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x