Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 3. forduló

Véget ért a 3. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Kezd meglátszani a sok sérülés, már nem minden csoportgyőztesnek jött össze a 200+ pont. A harmadik hét legjobbja ezúttal Sacked lett, pedig 24,1 pontot még ott is hagyott a padon. Tökéletes csapatot ezúttal egy FK-s szerkesztő rakott össze, de mivel mi nem nyerhetünk, így Szexuális Ragadozók majdnem tökéletes kezdője vitte haza a prémium sörcsomagot. A legnagyobb arányú győzelmet pedig Romoval Kifelé aratta (220,98 pontot szerzett 129,02 pont ellenében).

Ez előző fordulóhoz hasonlóan most is az offense vitte a prímet. Sacked teljes támadósora 10+ fölött termelt és négyen is 20+ fölé mentek. A védelem inkább csak jó volt, mint elit, akadt pár elég sovány teljesítmény is, de ezzel együtt is sima győzelmet aratott a fordulóban:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group