Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: Joey Bosa IR-re került, Dak Prescott a hatodik fordulóban térhet vissza

Úgy tűnik, ez a hét a sérülésekről fog szólni, bár ezúttal azért akadt pár pozitívabb riport is. Összeszedtük a legfontosabbakat:

  • A Colts kezdő futója, Jonathan Taylor bokája nincs rendben, de a várakozások szerint nem kell mérkőzést kihagynia.
  • A Cardinals elkapó AJ Green minden bizonnyal nem fog pályára lépni a héten, míg Rondale Moore ismét edzésbe állt. Ezzel együtt továbbra is nagyon vékony a csapat elkapósora, Marquise Brownon kívül megint a 2019-es draftolatlan Greg Dortch kaphat nagyobb szerepet.
  • Joey Bosa ágyékát meg kellett műteni, a Chargers pedig IR-re is tette, így minimum négy, de inkább több hét kihagyás várhat rá. Khalil Mack mellett így Kyle Van Noy és/vagy Chris Rumph kaphat nagyobb szerepet.
  • IR-re tette a futó Travis Homert a Seahawks egy bordasérülés miatt. A kiesése nem nagy érvágás, Rashaad Penny, Ken Walker és DeeJay Dallas jóvoltából mély és minőségi a csapat backfieldje.
  • Korábban arról szóltak a riportok és maga Dak Prescott is azt mondta, hogy akár már az 5. fordulóban visszatérhet a Cowboyshoz. Most Ian Rapoport arról számolt be, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv a 6. hét lehet.
  • Hunter Renfrow még mindig az agyrázkódásprotokollban van. A kiváló slot elkapó az előző fordulót kénytelen volt emiatt kihagyni és nem kizárt, hogy a héten sem léphet a pályára. Ebben az esetben Mack Hollins kaphat ismét nagyobb szerepet a Raidersben.
  • Nagyon erősen kérdőjeles Dalvin Cook hétvégi játéka. A Vikings futója a Lions elleni csoportrangadón szenvedett vállsérülést és szerdán egyáltalán nem tudott edzeni. Ha nem gyógyul meg vasárnapig, akkor Alexander Mattison kezdhet a Saints elleni londoni találkozón.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!