Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – az 1. forduló

Véget ért az 1. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a nyitókör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Mindenki liga nyertesének sikerült átlépni a 200+ pontos határt, nagyon komoly volt a verseny. A legjobbak legjobbja a jónevű Gordongecco_amc2moon lett, aki úgy szerezte a legtöbb pontot a héten, hogy 30,6 pontot ott hagyott padon, ami a második legtöbb volt a győztesek között. A legjobb kezdőt pedig Budapest Bats rakta össze, konkrétan egyetlen pontot sem hagyott a padon:

Ha van olyan, hogy a defense nyeri a bajnokságot, akkor ez valahogy így nézne ki. A támadósor nem remekelt, ketten is öt pont alatt termeltek, na de a védelem… Ilyen jó defense teljesítményt még nem láttam! Az egy Aaron Donaldon kívül mindenki legalább 13 pontot szerzett, hárman egyenesen 20 pont fölé mentek, a védelem pedig összesen 127,9 pontot gyűjtött (az offense csak 107,2-t):

Az idei évtől ezek mellett még egy díjat kiosztunk, a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapat jutalma egy páros főzdetúra belépő a FIRST Craft Beer sörfőzdéjébe. A héten ezt FinoAllaFine érdemelte ki, aki 219,7 pontot szerzett, miközben az ellenfele mindössze 110,42-t (a legnagyobb pontkülönbség egyébként Budapest Batsé volt, aki a tökéletes csapatával 113,02 ponttal nyerte meg az első fordulót, de egyszerre csak egy kategóriában lehet nyerni).

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni. Gratulálunk!

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x