Connect with us

Hír

Ismét több kezdő került partvonalra

Mintha csak egymásra akarnának licitálni a csapatok, folyamatosan érkeznek a rosszabb és rosszabb hírek a játékosok egészségével kapcsolatban. Összegyűjtöttük az este legfontosabb történéseit:

  • A Jets már a harmadik kezdőbe szánt tackle-jét veszíti el legalább négy meccsre: Mekhi Bekhton és Duane Brown után most George Fant is IR-re került egy térdsérülés miatt. A helyét Connor McDermott veheti át, illetve a csapat a tervek szerint leigazolja Mike Remmerst és Cedric Ogbuehit mélységnek, de egyikük sem jelent minőségi megoldást.
  • A Bengals elveszítette az idén is remekül játszó defensive tackle DJ Readert egy térdsérülés miatt. Azt nem tudni pontosan, hogy mennyit kell kihagynia, de várhatóan egy hónapnál többet, így minden bizonnyal IR-re kerül. Reader rendkívül fontos eleme a Bengals védőfalának és nem igazán tudják helyettesíteni az ő hozzáadott értékét.
  • Minkah Fitzpatrick az agyrázkódásprotokollba került és kérdéses a játéka a hétvégén. Azt nem tudni, hogy mikor sérült meg, a hétvégi meccset végigjátszotta.
  • A Bears amúgy sem túl veretes elkapósora tovább vékonyodik, miután a csapat IR-re tette Byron Pringle-t. A támadó idén került Chicagóba, de egyelőre nem sok haszon volt belőle, három meccsen mindössze két elkapása volt 23 yardért.
  • A Lions elkapó Amon-Ra St. Brown bokája elég jól nézett ki a vizsgálatok során, de ezzel együtt is erősen kérdéses, hogy pályára tud-e lépni a hétvégén. Az viszont pozitívum, hogy az IR nem merült fel az esetében.

A sérülések mellett rövidhírként megjegyezhetjük, hogy a Bills a sérülésekkel sújtott secondaryjébe leigazolta a veterán cornerback Xavier Rhodest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!