Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase: Trevon Diggs egy nagyszerű atléta, de nincs jó technikája a poszthoz

Tavaly Trevon Diggs 11 interceptiont szerzett, ami annyira lenyűgözte az Associated Press döntéshozóit, hogy annak ellenére All-Prónak választották, hogy a rájátszással együtt 1068 yardot és öt TD-t engedett, a PFF értékelése alapján pedig csak a 91. legjobban teljesítő játékos volt a posztján. Erre a kettősségre hívta fel a figyelmet az elkapó Ja’Marr Chase is, aki vasárnap jó eséllyel folyamatosan Diggsszel fog küzdeni a pályán.

“Ő egy atléta. Remek labdaérzéke van, elképesztően gyors, de nem igazán van meg a technikája a poszthoz.Egy kissé boom or bust típusú játékos, aki vagy tökéletesen csinál mindent, vagy nagyon nem. De nem kérdés, hogy egy kiváló atléta”

– nyilatkozta Chase (CLNS Media).

Diggs egyelőre idén is hasonlóan inkonzisztensen teljesít. Az első fordulóban hiába engedett csak három elkapást és 33 yardot (plusz volt két leütött labdája), de engedett egy TD-t, illetve a PFF-től is csak a 77. legmagasabb osztályzatot kapta. Ezzel együtt nagyon érdekesnek ígérkezik a Chase elleni párharca, nagy játékokból aligha lesz hiány.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dog
Dog
1 year ago

Az egyetemen találkoztak már. Chase taszította 2. körbe Diggset azzal a meccsel.

Charlie Firpo
Charlie Firpo
Reply to  Dog
1 year ago

Milyen jól tette!

Goodell
Goodell
1 year ago

Igaza van, túl volt tavaly hypeolva, mondjuk támadó felfogású csapatba jó az ilyen játékos, pl Kansasbe

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x