Connect with us

Hír

Jaylon Johnson: Azért győztük le a 49erst, mert Trey Lance-nek muszáj volt QB-t játszania

A Bears óriási meglepetésre legyőzte a 49erst a chicagói monszunban. A csapat cornere, Jaylon Johnson szerint a siker kulcsa az volt, hogy tudatosan olyan helyzetet próbáltak teremteni, ahol a másodéves Trey Lance-nek irányítót kellett játszania.

“Csinált valamit Trey Lance? Nem, szart sem csinált. Tudtuk, hogy a földön veszélyes, ezért arra kényszerítettük, hogy irányítót játsszon. Még fiatal és szerintem lehet belőle egy jó játékos, de még nem tartunk ott. Azt akartuk, hogy irányítóként bizonyítson és igazunk lett”

– mondta a corner (via NBCSportsChicago.com).

Lance a meccsen 28-szor próbálkozott passzal, de csak 13 ment jó helyre 164 yardért, TD nélkül, illetve volt egy interceptionje. Egyáltalán nem játszott jól, de a szakadó eső nem könnyítette meg a dolgát és alighanem az időjárásnak legalább akkora szerepe volt a Bears győzelmében, mint a védelem stratégiájának.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
juhaszvik
juhaszvik
1 year ago

Mondanám, hogy nagyképű, de a magasan favorit ellenfelet verték, szóval megteheti, hogy bedobjon ilyen h*lyeségeket. Nyilván Lance azért játszott rosszul, mert ők úgy akarták :)

Farubcek
Farubcek
1 year ago

A mókás az, hogy épp akkor dominált a Bears, amikor kicsit is vállalható volt az időjárás. Értem, hogy miért írjátok, de azért erősnek tartom, hogy ez lett volna a vereség fő oka.

“arra kényszerítettük, hogy irányítót játsszon” – egy három első körért draftolt másodéves srácnál finoman szólva is k*rva gáz, ha ezt le lehet nyilatkozni. Pláne, ha teljesen jogosan.

Steve Young
Steve Young
Reply to  Farubcek
1 year ago

Mert aztán Fields annyira jó volt, aki 1. évében legalább pályát is látott :DDDDDD
Rettenetesen vakon vagytok.

Farubcek
Farubcek
Reply to  Steve Young
1 year ago

Szerinted tehát tényszerűen oké, ha egy három első körért választott irányítóval szemben az egy működő meccsterv, hogy “arra kényszerítettük, hogy irányítót játsszon”?

Sn4k3bite
Sn4k3bite
Reply to  Steve Young
1 year ago

fieldsről egy szó se esett :) amúgy meg szar volt lance ezt mindenkinek látnia kell. Meg azt is hogy ez csak első hét volt még, szóval sok tanulságot nem kell levonni a dolgokból

bjeela
bjeela
1 year ago

Ugyankérem, mijazhogy az eső mijat? Ecccerűen csak kicseszettül rohatjók vagyunk és kész. Idén akkora gyűrűnk lesz, hogy mindenki tátani fogjaja száját.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  bjeela
1 year ago

Pénisz…?

bjeela
bjeela
Reply to  Kopi3.14
1 year ago

He?

vabu
vabu
1 year ago

Látom magam előtt Fetykét ahogy elégedetten bólogat. .) Ugye, ugye én megmondtam.

Fetyke
Fetyke
Reply to  vabu
1 year ago

Ugye? :D

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x