Connect with us

Hír

Jaire Alexander: Nem az én döntésem, hogy követem-e Justin Jeffersont vagy sem

A Vikings nagyon simán győzte le a tavalyi első kiemelt Packerst, amiben hatalmas szerepe volt az elkapó Justin Jeffersonnak. Azt hihetnénk, hogy az elit corner Jaire Alexander nem játszott a meccsen, pedig de, csak nem az volt a dolga, hogy az ellenfél legjobb elkapójára figyeljen.

“A terv az volt, hogy ne engedjük a 18-asnak, hogy megverjen minket. Hogy miért nem én védekeztem rajta? Erről nem engem kell kérdezni, nem én hívom a játékokat. Aki ismer, tudja, hogy én mindig a legjobb ellen akarok játszani”

– nyilatkozta a corner (via PackersNews.com).

Nehéz megmondani, mi volt a Packers terve, mert miközben Alexander az egész meccsen egyetlen elkapást engedett hét yardért, addig Jefferson kilenc elkapásból 184 yardot és egy TD-t jegyzett a találkozón. Ezzel együtt meg kell dicsérni a Vikingst is, mert azzal, hogy Jeffersonnak egy Cooper Kupphoz hasonló szerepkört adtak (sokszor volt mozgásban és rendszeresen indult a slotból) teljesen szétzilálták a Packers védelmét. Kevin O’Connell nagyon jó tervet eszelt ki arra, hogy Jeffersont minél távolabb tartsák Alexandertől, hat különböző védő mellett is volt elkapása a WR-nek, és egyik sem a sztárcorner volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!