Connect with us

Érdekességek

Lamar Jacksonnál csak két irányító kezdte jobban a karrierjét

Lamar Jackson vasárnap lejátszotta az 50. mérkőzését az alapszakaszban, a Jets elleni győzelmével pedig 38-ra növelte a győzelmeinek számát. Ez azt jelenti, hogy a meccsei 76 százalékát megnyerte, aminél jobban mindössze két irányító kezdte a karrierjét.

38-12-es mérleggel Jackson mellett Danny White és Tom Brady kezdett, ez holtversenyben a harmadik helyre elég az örökranglistán. A legjobb győzelmi mutatóval karrierje első 50 meccsén pedig Ken Stabler és Patrick Mahomes áll holtversenyben, mindketten 40-10-es mérleget tudnak felmutatni.

Természetesen lehet azon vitatkozni, hogy a győzelem irányítóstatisztika-e vagy sem, illetve az is tény, hogy a rájátszásban egyelőre nem villog Lamar Jackson. Ezzel együtt a 38-12-es mérleget nem kell magyarázni és ha a Ravens esetleg nem tud a korábbi MVP-vel hosszabbítani, akkor biztos lesz olyan csapat, ami a csillagokat is lehozná érte az égről.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2022-09-12 19:46

Nagyon érdekes egy tárgyalási technikát alkalmaz Jackson. Így, hogy nem hosszabbított a csapattal, simán 50+$ milliós szerződést is kaphat tavasszal. A kérdés tényleg az, hogy akar-e más csapathoz menni és megérné-e neki eligazolni máshova? Ha iden eljutnak pl. a Konferencia Döntőbe, akkor sztem marad, de ha szenved a csapat (kizárt), akkor máshol egy új rendszer nem biztos, hogy feküdne neki.
Lehet ez végül visszafelé fog elsülni a dolog és csak magára haragítja a vezetést, de anyagilag mindenképp jól fog járni, övé lesz a liga minden pénze is. És “Anuka” is kaphat majd egy vagy két új vityillót. :D

Pásztor László
Pásztor László
Reply to  LG
2022-09-12 20:01

Ha eljutnak konferenciadöntőig, nincs az a pénz, amit nem fog neki a Ravens megadni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  LG
2022-09-12 20:09

Csak éppen ez elsülhet ugyanúgy fordítva is. Most hagyjuk a sérülést. Vegyük a realitásokat. Bejutnak simán, szép játékkal a PO-ba és ott one and down. Ha te lennél a Ravens GM mit tennél ekkor?

camillo 7777
Reply to  Fetyke
2022-09-13 11:25

Mivel hasonló képességű játékos elérhetetlen általában, nagy pénzt adnék neki.
Nincs sok opció a GM kezében

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x