Connect with us

Hír

Mac Jonesra több hét kihagyás várhat

Mac Jonesnak nem volt jó vasárnapja, és nem csak azért, mert három interceptiont is dobott a Raven ellen: másodéves irányító bokája a mérkőzés legvégén megsérült és óriási fájdalmak között kellett lekísérni a pályáról. Az első hírek arról szóltak, hogy megúszta a legrosszabbat, de Adam Schefter és Ian Rapoport is arról posztolt hogy heteket is kihagyhat és akár IR-re is kerülhet.

Egyelőre még semmi nem dőlt el, minden a további eredményeken múlik. Ezzel együtt már csak a felvételek alapján is szinte borítékolható, hogy a következő fordulóban nem Mac Jones, hanem Brian Hoyer fog kezdeni a Packers ellen. Ugyan a fiatal irányító idén nem játszik különösebben jól (három meccs után mindössze két passzolt TD-je és öt INT-je van), ezzel együtt a hiánya komoly érvágást jelentene az amúgy is szenvedő Patriotsnak.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tmbb
tmbb
2022-09-26 06:41

még most sem értem, hogy arra a ravens megmozdulásra miért nem repült zászló!
(persze mikor a meccs elején megláttam a főbírót, már akkor tudtam, hogy nem lesz sok zászló a ravensre, nem is “csalódtam”)

Laca86
Laca86
Reply to  tmbb
2022-09-26 08:23

Ennek az idénynek már úgyis mindegy. Jones nagyon nem nézett ki jól eddig. Értem én, hogy új séma meg fal, de akkor se nézett ki jól. Lehetne tankolni, ha nem BB lenne a hear coach.

Sestertius
Sestertius
Reply to  tmbb
2022-09-26 07:40

miért kellett volna sárgát dobni erre?..
Campbell mondjuk az egyik legnormálisabb védőfalember a ligában, amikor elindította a mozdulatot a labda még Jones kezében volt. Szimplán szerencsétlen eset, jobbulást a Qb-nak.. lehet csak az a fura, hogy végre a pats nem kap minden szarra indokolatlanul zászlót..

tmbb
tmbb
Reply to  Sestertius
2022-09-26 12:43

lehet,hogy én más szempontból nézem! pl. szerintem már rég nem volt a kezében a labda amikor legázolta! nem egy ilyen esetre röpült zászló!
azt már meg sem említem, hogy a nagy puntreturn-él, hány block in the back volt.

ahanem
ahanem
2022-09-26 11:52

Irány az 1/1?

tmbb
tmbb
Reply to  ahanem
2022-09-26 12:48

attól azért sokkal jobban nézett ki ez a meccs az eredmény ellenére is! Persze tudom, hogy most jó sokáig Hoyer irányít, de azért még nem vizionálnék 1/1-et! (meg minek is az, mostanában nem túl sikeresek a draftjaink)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x