Connect with us

Minden ami NFL

Milyen az élet egy FK!-szerkesztő mellett?

Éjszakázások, asztalcsapkodások, a karácsony is meccsnapra esik és még a nyaralások alatt sincs szünet – ilyen egy FK!-s élete, hisz mindig van egy meccs, amit meg kell nézni, mindig van egy cikk, amit be kell fejezni. Na de mit szólnak ehhez a feleségek és barátnők? Milyen az élet egy FK!-szerkesztő mellett?

*A cikk a támogatóink kérése és szavazata alapján készült. Ha Te is szeretnél beleszólni, milyen tartalmak kerüljenek ki az oldalra, legyél a 3500 forintos támogatónk a Patreonon. Ezzel egyébként részt vehetsz a havi flag focinkon és beszélgethetsz velünk és a többi támogatóval a Discord szerverünkön.*

*A hölgyek közül Petra Dani felesége, Anett Józsié, Magdi Patriké, Natali pedig Balázsé. Magdi és Natali nem voltak jelen az FK! kezdeti korszakában, így az ezzel kapcsolatos kérdésekre nem is tudtak válaszolni.*

Szeretitek-e a focit, néztek-e meccseket a srácokkal, szurkoltok-e valakinek?

Petra: Azt így nem mondanám, hogy szeretem a focit, mert nem ülök le nézni a tv-ben a meccset, sajnos még mostanra sem sikerült eljutnom olyan szintre, hogy tudjam a labda útját követni… :D De egy élő meccsnézésre nem mondok nemet, volt is alkalmam háromszor meccsre menni (ebből egy egyetemi). Hogy kinek szurkolok? Dani feleségeként erre egy válasz létezik: #csakazeagles

Anett: Különösebben nem érdekel a foci és nem is szoktam nézni, kivéve amikor a Kandallóban vagyunk. És mindig annak szurkolok, akinek Jocó, mert ha nyert a csapata, akkor minden nagyon jó, de ha veszít, akkor minden nagyon rossz és akkor nekem is rossz.

Natali: Nem, nem szeretem a focit. Ha Packers van, akkor van hogy belenézek, ha korán van.

Hogyan álltatok az elején az FK!-hoz és hogyan éltétek meg, amikor még nem volt ebből bevétel, csak hobbiból dolgoztak a srácok?

Petra: Nagyon érdekesnek találtam, hogy Daninak ilyen különleges hobbija/szenvedélye van. Mostmár azért jobban elterjedt itthon is az amerikai foci, de 7-8 évvel ezelőtt, amikor megismerkedtünk, szerintem ő volt az első ember nagyjából, akitől hallottam itthon, hogy nézi. A kapcsolatunk legelejéről nem rémlik, hogy lett volna ebből konfliktus, de volt egy pont, amikor elért a munka mennyisége és az oldal komolysága egy olyan szintet, hogy azt rendes állás mellett végezve már nem sok idő maradt bármi egyébre. De ekkor sem kértem Danitól, hogy hagyja abba, inkább azon törtük a fejünket, hogyan lehetne átrendezni úgy az életünket (leginkább az övét :) ), hogy ez működhessen.

Anett: Utáltam. Úgy hívtam őket, hogy az „efkák” és sokáig nagyon irigyeltem, hogy mennyi időt tölt ezzel. Leginkább azért, mert akkor még nem éltünk együtt, így amikor végre együtt tudtunk volna lenni, akkor is sokszor szólt a fociról minden. A vasárnapokat például sokáig nagyon utáltam emiatt.

Számítottak rá, hogy kinövi magát az oldal?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

2 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!