Connect with us

Hír

Pete Carroll: Miért kellene lejjebb adnunk az elvárásainkat?

A Seahawks több első körös pickért és játékosért cserébe megvált Russell Wilsontól, a csapat két legjobb irányítóját pedig Drew Locknak és Geno Smith-nek hívják. Már ez önmagában elég lenne ahhoz, hogy ne támasszunk nagy elvárásokat a csapat teljesítményével kapcsolatban, de a főedző Pete Carroll nem így látja.

“Miért kellene lejjebb adnunk az elvárásainkat? Egyáltalán nem érzem ennek a szükségességét és nem érdekel, ki mit gondol. Az emberek mindent összebeszélnek, de fogalmuk sincs a dolgokról. Az elmúlt huszonvalahány évben 10 győzelmet átlagoltunk [az egyetemi csapataival együtt – a szerk.], miért gondolnám úgy, hogy most ez nem jön össze? Semmi okát nem látom annak, hogy lejjebb kellene tennünk a lécet

– mondta Carroll az ESPN-nek.

A 70 éves főedző karrierje során 83-19-es mérleget ért el az egyetemen és 163-114-1-es mutatója van az NFL-ben, ami átlagban tényleg szinte pontosan 10 győzelem szezononként. Az is mellette szól, hogy a Seahawks edzőjeként 2010 óta csak négyszer nem ért el 10 győzelmet, de még abból is egyszer sikerült csoportgyőztesként rájátszásba jutni (7-9-es mérleggel 2010-ben). Ugyanakkor ellene szól, hogy tavaly Russell Wilsonnal sem sikerült pozitív mérleget elérni és nem igazán van érv amellett, hogy ez Geno Smith-szel megváltozhat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!