Connect with us

Hír

A Ramsnél meghagyták Beckham öltözőszekrényét, várják vissza

Odell Beckham továbbra sem egészséges, így pedig jelenleg nincs csapata a 2022-es szezonra. Előző állomáshelyén azonban tárt karokkal várják vissza. Ugyan a mezszámát Cam Akers lestoppolta, az öltözőszekrényét névtáblával meg mindennel együtt meghagyták a Rams edzőközpontjában – írja Jourdan Rodrigue.

Régóta spekulálják, hogy a Ramsbe fog visszatérni Beckham, hiszen jól érezte magát Los Angelesben, Super Bowlt is nyert, és a csapat is nagyon hasznosnak találta a játékát. Szerződésben ez azonban egyelőre nem manifesztálódott, a fizetési igényt és a fizetési hajlandóságot pedig nem tudni ezen a ponton a felek részéről.

Az öltöző fenntartása viszont egyértelműen azt jelzi, hogy a Ramsnél várják vissza Beckhamet, amikor felépül. Persze megtehették volna azt is, hogy szerződtetik, és akkor náluk megy rehabilitációra és biztosítva van a helye a keretben akkorra, amikor felépül (ráadásul roster-helyet sem foglalt volna a PUP-listán). Így kissé furcsa, hogy ezt miért nem tették meg, ha ennyire várják vissza, bár így vélhetően kevesebbet kell fizetni neki idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!