Connect with us

Hír

Pickens: 90 százalékban üresen voltam a Patriots ellen

A Steelers idén a második körben draftolta a rendkívül tehetséges George Pickenst, aki aztán az edzőtáborban és az előszezonban is kiválóan játszott. Ehhez képest az első két fordulóban mindössze 6 labda ment felé, ezekből két elkapás és 26 yard született (pedig a snapek jelentős részén pályán volt). A receiver pedig kezd frusztrált lenni, leginkább az irányítójáték miatt, hiszen elmondása szerint “az esetek 90 százalékában” üresen volt a Patriots ellen.

“Azért mondom ezt, mert egy nagy srác vagyok, aki 4,4 másodperces 40 yardot fut. Mindig van egy lépés előnyöm és az én lépésem nagyobb, mint az ellenfélé. Mindig lesz egy lépés előnyöm, így úgy érzem 99 százalékban üresen leszek akkor is, ha mire a labda odaér a levegőben, a védő már utolért. De amint elindulok a vonalról, már üresen vagyok.”

– mondta az újonc elkapó a triblive.comnak.

A Steelers támadósora jelenleg nagyon rosszul néz ki, Mitch Trubisky is nagyon gyengén irányít, ami minden bizonnyal növeli Pickens (illetve akár Diontae Johnson és Chase Claypool) frusztráltságát is. A QB mellett lehet kritizálni a támadókoordinátor Matt Canadát is, ugyanis nagyon egysíkú a csapat játéka és nem sok kreativitás szorult az egységbe. Trubisky gyenge játéka és a támadósor szenvedése miatt ráadásul egyre erősebbek a hangok, hogy be kéne tenni az újonc Kenny Pickettet, tekintve hogy nagyon rosszabb vele sem lehet a gárda.

A Steelers ma éjjel a Browns ellen játszik, majd jövő héten a Jets jön. Utána viszont a 9. heti bye week előtt négy nagyon nehéz mérkőzés vár rájuk, hiszen négy jelenleg veretlen csapattal kell szembenézniük (Bills, Buccaneers, Dolphins, Eagles). Ugyan Mike Tomlin állítólag legszívesebben egész évben padoztatná Pickettet, könnyen lehet, hogy ennél jóval hamarabb be kell dobnia a mély vízbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!