Connect with us

Hír

Golladay nem érti a mellőzését, szerinte játszania kellene

Nagyon furcsa az elkapó Kenny Golladay helyzete. A tavalyi négy éves $72 milliós szerződése értelmében idén ő foglalja a legnagyobb helyet a sapkában nem csak a Giantsen belül, hanem az egész ligában az elkapók közt, ehhez képest most a második fordulóban mindössze két snapet kapott az új edzői stábtól, pedig makk egészséges. Az előző rezsim igazi első számú elkapónak igazolta, ehhez képest még harmadik számúként sem alkalmazzák – két meccs alatt 8 snapje és 22 yardja van, mindkettő a negyedik csapaton belül.

Nem meglepő módon az ex-Lions játékos nincs megelégedve a helyzetével, ennek pedig gyorsan hangot is adott.

“Nem értek egyet ezzel, egyáltalán nem tetszik ez a döntés. Azért jöttem ide, hogy játsszak. Úgy készülök, hogy játszani fogok, de ki tudja. A GM, a főedző, az edzők azt mondják, hogy mindent jól csinálok, jól viselkedek. Kicsit zavaros. Mindezek ellenére játszanom kellene.”

– mondta Golladay, via SNY.

Az gyakorlatilag borítékolható, hogy Golladay jövőre nem lesz a csapat tagja, egy június 1 utáni (vagy akkorra könyvelt) kivágással $13,5 milliót spórolhat a gárda, de összesen két év alatt így is marad utána $14,7 milliónyi halott pénz. A jelenlegi vezetés számára mindenképp sajnálatos, hogy még Dave Gettleman borzasztó szerződéseit kell nyögnie és csak később kezdheti el a rendes újjáépítést. Golladaynek pedig sajnálatos, hogy az új edzői stáb nem bízik benne, habár erre vélhetően nem is szolgált rá, már tavaly sem teljesített jól.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x