Connect with us

Hír

Sean Payton: Ha szembejön egy megfelelő edzői állás, akkor az egyértelműen érdekel

Sean Payton az elősző szezon végén úgy döntött, hogy visszavonul az edzősködéstől. Már akkor is lehetett sejteni, hogy ez nem végleges döntés, ráadásul ő sem tiltakozott az ellen, hogy egyszer még visszatér az oldalvonal mellé. Erre most is ráerősített, ugyanis arról beszélt a neworleans.football oldalnak, hogy ha egy jó munkalehetőséget kapna, akkor az érdekelné.

“Ha a megfelelő szituáció állna elő, akkor egyértelműen érdekelne a dolog. Tudom, hogy nincs utópia egyik csapatnál sem, de ha úgy érzem, hogy ez a megfelelő hely, akkor érdekelne. Ez akár jöhet egy éven belül, akár két év múlva.”

A jelenleg tévés elemzőként dolgozó Payton hozzátette, hogy a megfelelő helyzet azt jelenti, hogy olyan tulajdonos és front office van, akikkel együtt tud dolgozni és akik segítenek a győztes kultúra kialakításában. Van viszont néhány franchise, ahol sosem dolgozna, tekintve hogy nem működőképes a szervezet. Payton azt is elmondta, hogy a Saints-Buccaneers meccs közben volt először hiányérzete, hogy kimarad valamiből.

A jövőjéről sok pletyka napvilágot látott már, a korábbi kapcsolat miatt a Cowboyst hozzák fel legtöbbször, mint leendő csapata. Hogy a dallasiak megszerezzék, azért draft pickeket kell majd adniuk a Saints számára, ugyanis Paytont szerződés köti New Orleansba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!