Connect with us

Hír

Tomlin továbbra is kizárja az irányítócserét

A Steelers támadósora nagyon rosszul néz ki így három mérkőzés után. Ez persze nem egyedül az irányító Mitch Trubisky hibája, de az is biztos, hogy ő sem tud hozzátenni semmit az offense működéséhez. Így pedig egyre hangosabbak a hangok, hogy az első körös újonc Kenny Pickettet kellene betenni a kezdőbe, mondván ennél rosszabb nem igazán lehet. Mike Tomlin főedző azonban kitart amellett, hogy nem cserél irányítót.

A Browns elleni 29-17-es vereség után kérdezték meg erről az újságírók:

“A válasz erre a kérdésre egy egyértelmű nem.”

Pedig most extra felkészülési ideje lehetne Pickettnek a csütörtöki meccs után, ráadásul a Jets jön szembe, ami azért nem egy leküzdhetetlen akadály, tekintve hogy tavaly a legrosszabb védelem volt EPA/play alapján, jelenleg pedig a 2. legrosszabb (bár két forduló után még kicsi a minta). Legközelebb extra felkészülési ideje a 9. heti bye weeknél lehetne, így talán akkor tűnik ismét reálisnak a QB-csere Pittsburghben.

Tegyük hozzá, hogy a Jets elleni mérkőzés és a bye week között a következő ellenfelekkel játszik a Steelers: Bills, Buccaneers, Dolphins, Eagles. Ez elég nehéz feladatnak tűnik egy újonc számára, szóval lehet ez is közrejátszik Tomlin döntésében. Viszont ha akkor 2-6-tal fog állni a csapat (ami nem tűnik valószínűtlennek), akkor már nem sok esély lesz a rájátszásra.

Mindenesetre amíg Trubisky ilyen gyengén játszik és a támadósor sem jut semmire, folyamatos lesz Pickett bedobásának kérdése.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x