Connect with us

Hír

Több játékos szerződését is átalakították a fizetési plafon miatt

Jövő héten kezdődik a 2022-es alapszakasz, ugyanakkor a keretszűkítések és igazolások után több csapat is kényelmetlen helyzetben találta magát a fizetési plafonnal, így kénytelenek voltak hozzányúlni pár szerződéshez. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

A New York Jets átalakította a linebacker CJ Mosley szerződését: a 16 millió dolláros alapfizetéséből 14,88 millió dollár aláírási bónusszá vált, ezzel 11,904 millió dollár felszabadult az idei évre, írja Field Yates. Érdekes, hogy pont a linebacker szerződéséhez nyúlt hozzá a csapat, ugyanis Mosley az elmúlt évek egyik legnagyobb FA-melléfogása – úgy néz ki, hogy Robert Saleh-ék elkötelezettek az irányába.


A Patriots is egy eddig bustnak kinéző sztárigazolás szerződéséhez nyúlt hozzá. Bill Belichick 7,965 millió dollárt alakított át a tight end Jonnu Smith idei alapfizetéséből aláírási bónusszá, ezzel 5,31 millió dollárt felszabadítva a fizetési plafonban. A támadó tavaly évi 12,5 millió dolláros fizetésért lett a Patriots játékosa, de első szezonjában csak 294 yardot és egy TD-t jegyzett.


A Lions a kezdő left tackle Taylor Decker szerződését módosítva: 6 millió dollárnyi alapfizetésből lett aláírási bónusz, ezzel 4,5 millió dollárt spórolva az idei szezonra. A korábbi első körös falember átlagon felüli a posztján, így abszolút védhető a Lions elköteleződése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!