Connect with us

Hír

A Chiefsnél köthet ki Odell Beckham?

Az egyik legnagyobb, jó ideje futó kérdés az NFL körül az, hogy hol fog idén játszani Odell Beckham. Pár hete az ESPN egyik elemzője írta Twitteren, hogy a Chiefs, Packers, Rams, Bills, Ravens ötösnél tudja elképzelni az elkapót, erre OBJ válaszolt, hogy hasonlóan látják a helyzetet. Most pedig épp a Chiefs merült fel egy fokkal komolyabban.

Így nézne ki Beckham Chiefs szerelésben

Több dolog is közrejátszott ebben. Egyrészt a Bills ellen is lehetett látni, hogy a védők nem féltek emberezni a Chiefs ellen, ugyanis nem féltek az elkapóktól, akik nem is nagyon tudtak egy az egyben elszakadni – Beckhammel ez már más tészta lenne. Másrészt a Chiefs felszabadított $3,2 milliót a fizetési sapkában Travis Kelce szerződésének átalakításával, így már legalább egy kis mozgástere van a csapatnak.

Harmadrészt épp Kelce beszélt testvérével közös podcastjükben, ahol sejtelmesen utalt arra, hogy a szerződésének átalakítása akár Beckham megszerzését is jelentheti. Negyedrészt pedig Aaron Wilson (PFN) számolt be arról, hogy a Chiefs komolyan érdeklődik OBJ szolgálatai iránt.

A héten a Chiefs kikapott a Billstől, tehát hátárnyban érezheti magát a Super Bowlért folytatott versenyben, ezt a különbséget pedig Beckhammel akár el is tüntethetik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!