Connect with us

Hír

A Rams visszanézhetővé tenné a roughing the passer szabálytalanságot

A Los Angeles Rams be fog nyújtani egy szabálymódosítási javaslatot az NFL versenybizottságának, amelyben azt javasolja, hogy minden personal foul, köztük a roughing the passer is visszanézhető legyen, írja Adam Schefter.

A csapat tavaly már benyújtott egy hasonló javaslatot, ami csak a roughing the passer visszanézhetőségére vonatkozott, de akkor a kilenc tagú bizottság (hat csapattulajdonos és négy főedző) egyhangúan elutasította a módosítást. Arról viszont egyelőre nincsenek információk, hogy ez a gyakorlatban hogyan nézne ki: például csak a bedobott sárga zászlós personal foulokat lehetne visszanézetni, vagy akkor is lehetne challenge-elni, ha szabálytalanság történt, de a bírók nem vették észre?

Tavalyhoz képest egyébként 45 százalékkal csökkentek a roughing the passer büntetések száma, sok irányító ráadásul arra panaszkodott, hogy nem védik őket eléggé, így közel sem biztos, hogy egy-két vitás esett miatt ezúttal sikerül átnyomni a javaslatot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2022-10-16 18:15

“akkor a kilenc tagú bizottság (hat csapattulajdonos és négy főedző)”
Ezek szerint van egy tulajdonos, aki egyben főedző is. (?)

ahanem
ahanem
Reply to  Megawatt Szvetozár
2022-10-17 22:19

és még GM is!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ahanem
2022-10-17 23:03

Olyat ismerünk – a nevét nem mondjuk – aki HC + GM, de olyanról nem tudok, aki tulaj és egyben HC is. VP + plébános is volt, de ő szerintem már a pokolra jutott :)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x