Connect with us

Hír

Blake Bortles visszavonul

A Jaguars korábbi irányítója, Blake Bortles bejelentette visszavonulását a Pardon My Take podcastben.

“Nem nyúltam focilabdához január óta. Nem mondtam el senkinek, de szép csendben visszavonultam. Azt hiszem ti halljátok ezt először nyilvánosan.”

Azért feltették a kérdést a számára, hogy ha adnának neki egy két éves $15 milliós szerződést, akkor visszatérne-e, erre pedig egyértelmű igen volt a válasz.

“Ha valaki elég hülye ahhoz, hogy hozzám vágjon ennyi pénzt, akkor azt nehéz visszautasítani.”

A jelenleg 30 éves játékos 2014-ben volt a Jaguars 1/3-asa, a második évében franchise rekordot jelentő 4428 yardot és 35 TD-t passzolt, habár interceptionökben is vezette a ligát (18). 2017-ben főcsoportdöntőig jutott a Jaguarsszal (direkt nem azt írtam, hogy vezette, hiszen inkább a védelem és a futójáték vitte a hátán a csapatot). Utána hosszabbított vele a Jaguars három évre $54 millióért, de 2019 márciusában kivágták (majd egyből utána leigazolták Nick Folest). Csereként később tagja volt a Rams, a Broncos és a Packers csapatainak.

Karrierje során 24-49-es mérleget tudott felmutatni 103 TD és 75 INT társaságában. Passzolt yardokban és passzolt TD-kben a Jaguars történetének második legeredményesebb játékosa, emellett hazai pályán veretlen a rájátszásban, plusz az NFL történetének 4. legjobb futóátlagával (6,2 yard) rendelkezik (minimum 250 futókísérlet). Ó, és keresett közel 48 millió dollárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!