Connect with us

Hír

Brandin Cooks iránt érdeklődnek a csapatok

Pontosan egy hét van hátra a trade határidőig, így várhatók még üzletek a csapatok közt – híresztelésekről és érdeklődésekről pedig még több lesz a következő napokban. Az egyik ilyen, hogy Ian Rapoport információi szerint a Texans több hívást is kapott már az elkapó Brandin Cooksszal kapcsolatban.

Cookst már háromszor cserélték el karrierje során, 2017-ben a Saintsből a Patriotsba, egy évvel később onnan a Ramsbe, ahonnan két szezon után a Texanshoz 2020 tavaszán. Azóta többször is felmerült már a neve ilyen pletykáknál, hiszen a Texans gyenge, és akár értékké is teheti használható játékosait. Cooks abszolút ilyen, nagyon megbízható fegyvere a csapatnak és egy contendernek is hasznára válna.

Pénzügyileg a vevő számára idén kevesebb mint $1 milliót kellene csak fizetni a játékosnak, viszont jövőre $18 milliós alapfizetése van (két év múlva pedig $13 milliós). Az 1-4-1-es mérleggel álló Texans oldaláról egy csere esetén idén szűk $1 milliót spórolnának csak, és jövőre is be kellene nyelni bő $8 milliónyi halott pénzt, bár ezzel összességében spórolnának nagyjából $10 milliót.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Texans mennyire hajlandó elcserélni Cookst, és hogy mi lenne a megfelelő ellenérték.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!