Connect with us

Hír

Brandon Staley a padra küldte a 82 millió dolláros cornerét

A Chargers több sztárt is megszerzett a piacon, köztük a corner JC Jacksont, akinek 5 évre 82,5 millió dolláros szerződést adott a csapat. A védő azonban egyelőre nem vált be: nemcsak, hogy sokat sérült, de a Broncos ellen olyan rosszul játszott, hogy Brandon Staley leültette a padra.

“Egyszerűen nem volt elég jó ahhoz az első félidőben, hogy a pályán maradjon. Úgy éreztük, hogy változtatnunk kell”

– mondta a főedző az USAToday.com-nak.

Jackson egy bokasérülés miatt kihagyta a szezon első két meccsét, illetve a harmadik héten sem tudott pályára lépni. A Broncos ellen három targetből két elkapást, 86 yardot és egy TD-t engedett, plusz volt egy büntetése is, előtte három meccsen 75 százalékos passzpontosságot, 245 yardot és két TD-t engedett INT nélkül. Összehasonlításképp New Englandben négy év alatt egyetlen idényben sem engedett 54,7 százalékos pontosságnál és 62,7-es passer ratingnél jobbat az ellenfelek irányítóinak, és ugyan szereztek róla 10 TD-t, de mellette volt 25 (!) interceptionje.

Ez a hatalmas visszaesés feltehetőleg a sérülése mellett annak tudható be, hogy más rendszerben használják, mint New Englandben, ami a jelek szerint nem fekszik neki, és Bill Belichick jóval többet ki tudott hozni belőle, mint Brandon Staley. Jackson a route-ok közben sosem volt egy elit játékos, azonban amikor a közelébe ért a labda, már a legjobbak közt teljesített. Most ez utóbbit sem látjuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!